STUDENȚII USM DEPĂȘESC PANDEMIA COVID–19 PRIN GÂNDIRE POZITIVĂ

Postat 21/04/2020 in categoria Noutati

Șederea acasă în perioada pandemiei ne poate îmbolnăvi, dacă gândim negativ, de asta sunt convinși studenții Facultății de Psihologie, Științe ale Educației, Sociologie și Asistență Socială a Universității de Stat din Moldova, care ne îndeamnă să stăm acasă și să gândim pozitiv.

În acest context, studenții USM-iști consideră că abordarea constructivă a provocărilor actuale face loc noilor oportunități, întrucât anume în această perioadă ne reunim sufletele și gândurile bune prin apropierea de cei dragi. Gândirea pozitivă este un aliat loial și în realizarea procesului educațional la distanță, afirmă studenții, fiindcă îi motivează să-și unească forțele pentru a susține examenele și nemijlocit le dezvoltă competențele digitale, atât de necesare în era tehnologizării.

Cu același spirit optimist își continuă activitatea și Asociația Psihopedagogilor USM, oferind consiliere și suport psihopedagogic on-line tuturor beneficiarilor din raioanele țării, care au nevoie acum mai mult decât oricând. 

Prin urmare, mintea umană are o putere creatoare formidabilă și va trebui să o utilizăm pentru a ne îmbunătăți viața aici și acum. Îndemnați de studenții Facultății de Psihologie, Științe ale Educației, Sociologie și Asistență Socială a Universității de Stat din Moldova, să rămânem pozitivi atât prin gânduri, cât și prin faptele noastre.